Blogg som handlar om IoT och smarta hem

Zomson energi

Nu är min blogg igång! Här kommer jag, Martin Wikman, att skriva om utvecklingen inom smarta hem och IoT. Min förhoppning är att du genom att följa bloggen bättre kan följa med i utvecklingen mot sakernas Internet.

Det som håller på att ske i stort inom smarta hem är att du med hjälp av din telefon kan övervaka, styra och reglera olika funktioner i hemmet. Det kan t ex vara övervakningskameror, dörrdetektorer, och temperaturmätare på kroppen. Du kan också sätt scener där t ex lampan tänds om någon går in genom dörren. Eller att kaffekokaren går på vardagar kl 06.

Jag finns i Helsingborg och min bakgrund är som serieentreprenör och företagare. En röd tråd i karriären har varit att jag med hjälp av smart teknik gör människors vardag bättre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Lämna ett svar