Bloggare inom smarta hem

Det här är jag:
Jag heter Martin Wikman och är i grunden ekonom och generalist. Så på bloggen kommer jag inte grotta ner mig i djupare teknik utan hålla det lättfattligt för de flesta.

Under min karriär har jag drivit flera egna företag. Exempel är ett företag som ägde och drev ett stadsnät där vi levererade Internet, TV och telefoni. Ett annat sålde marinelektronik i en webbutik.
Nu driver jag ett företag som heter Zomson som säljer produkter inom IoT för smarta hem.

Den här bloggen har jag som privatperson eftersom jag är intresserad av ny teknik och hur den kan göra människors vardag bättre och skapa ett hållbarare samhälle. Bloggen kommer generellt inte handla om mitt företag Zomson utan vara mer generell där jag beskriver teknik för smarta hem och IoT samt försöker beskriva utvecklingen och trender. Så syftet är att du här ska få en större förståelse för vad det här området kan ge dig i din vardag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Lämna ett svar