Zomson Startpaket Belysning

Smart belysning startpaket

För att göra ditt hem smart och komfortabelt är Startpaket Belysning en bra början. I paketet ingår förutom lampa, smartplug och magnetkontakt också vår Oblo Living gateway. Vi har även fler andra produkter i vår webbshop för utbyggnad av systemet.

Köp ditt Startpaket Belysning här:

Smart belysning och smarta strömbrytare

Funderar du på att byta till smarta glödlampor? Ja det finns i butiken! Ett alternativ är att behålla glödlamporna men byta ut eller komplettera dina väggkontakter för att få dimmer och strömbrytarfunktionen. 

Ställ in belysningen efter din sinnesstämning

Har du en favoritinställning på dina lampor när du tittar på film, tar ett bad eller läser en bok? Nu blir det enklare genom att du kan välja förutbestämda lägen i appen. Tadaa alla lampor ändrades samtidigt!

Hur jobbigt är det inte att tända lyset när du har tunga matkassar i bägge händerna och maten snabbt behöver komma in i kyl och frys? Låt en rörelsedetektor ombesörja att lamporna tänds så fort du ställer bilen på garageuppfarten eller öppnar ytterdörren. Så borde alla ha det.

Simulera närvaro när du är borta

Du är på semester. Skulle du vilja repetera dina vanliga belysningsrutiner även när du inte är hemma? Enkelt i ditt nya smarta hem. 

Se temperatur, ljus och luftfuktighet i ditt hem

Har du funderat på hur det skulle kännas att kontrollera hela ditt hem utan att lämna soffan? – Det är för varmt,  jag vågar inte gå upp på den mörka ovanvåningen, är det översvämning i källaren… Lugn stanna kvar i soffan, i appen finns svar på allt du vill veta.

Börja dagen med din favoritmusik

Använd OBLO smart app och någon av våra smarta bluetooth högtalare för att spela din favoritradiostation på morgonen när du ligger kvar i sängen. Finns något bättre sätt att börja dagen? 

Väderstation och appen ger dig järnkoll på vädret utanför dörren

Det är tidigt på morgonen och du ska välja vilka kläder du ska ha på dig. En ny dag väntar med svenskt väder! I vår smarta app kopplat till butikens väderstation, som du placerat utanför dörren, kan du snabbt få fakta om vädret utanför.  

Gör din dag ljusare

Tänk dig en perfekt morgon. Strax efter att väckarklockan ringt dras gardinerna upp automatiskt. Idag skiner solen! Vi säljer inte funktionen med gardinerna än men vänta så dyker den tillsammans med andra coola lösningar upp i butiken. 

Utvalda produkter för bättre belysning och komfort

Zomson säkerhet

Så här skapar du ett säkrare hem

Zomson energi

Så här blir du klimatsmart

Zomson system

Så här fungerar systemet

Zomson system

Kompatibilitet andra tillverkare