Zomson Startpaket Säkerhet

Smart larm startpaket

För att göra det enkelt för dig ingår en smart kamera, magnetkontakt till dörren, en smart väggkontakt plus Oblo Living gateway i larmpaketet. 

Köp ditt Smart larm startpaket här:

När ditt barn sover middag hinner du plocka ordning i köket. Med en rörelsesensor kan du få en notis i mobilen när barnet är på väg ur sängen. Och med en IP-kamera kan du se ditt barn i realtid. Säkerhet på ett nytt sätt. Det är ditt barn värt! 

Smart teknik motverkar olyckan

Olyckan sker på ett ögonblick. Men smart teknik som du enkelt installerar själv blir du säkrare. Så skydda inte bara ditt hem mot inbrott utan även mot olyckan i vardagen. Med en t ex en smart väggkontakt stänger du av brödrosten eller kaffebryggaren var du än befinner dig. Och med en översvämningsdetektor i källaren får du larm direkt i din telefon när röret gått sönder.

De flesta tjuvar vill ha det enkelt och därför tittar de efter olåsta dörrar och öppna fönster. Med våra dörr- och fönsterdetektorer kan du själv kontrollera i appen att allt är stängt när du lämnar huset.  Och om en tjuv tar sig in i hemmet får du själv en notis och kan i realtid se i kamerorna om någon finns i hemmet. Därefter kan du ringa polisen eller be grannen bilda sig en uppfattning först.  

Ta kontroll över hemmets säkerhet!  I appen får du kontroll och kan se det dina övervakningskamerorr spelar in  i realtid. Har du räknat på vad du betalar i månaden till larmbolaget och vad som egentligen ingår? Kan du spara pengar genom att se larmet som en del i ett komplett smart hem istället för bara ett larm?

Zomson Komfort

Så här får du bättre komfort

Zomson energi

Så här blir du klimatsmart

Zomson system

Så här fungerar systemet

Zomson system

Kompatibilitet andra tillverkare