Zomsons system för smarta hem

Zomson erbjuder system från två noga utvalda IoT-leverantörer. Produkterna är användarvänliga och håller en högre kvalitet. Just användarvänligheten är viktig där samspelet mellan dig som användare och produkterna ska kännas intuitiv via appen. Och kvaliten borgar för en bra drift både på kort och längre sikt.

Manualer och instruktionsvideos under Support är på engelska.

Användarvänliga appar

Våra appar finns både för Android och Apple. Apparna laddar du ned från Google play och Appstore. Apparna är på engelska och de är användarvänliga med tydliga figurer vilket innebär att alla kan använda dem och enkelt förstå hur man använder funktionerna.

Zomsons målsättning är att erbjuda en helhetslösning där du på sikt kan styra hela hemmet via EN app.

Länkar till apparna finns under Support.

Trygghet

Zomson är ett svenskt företag och våra produkter är CE-märkta. Det innebär att de uppfyller de krav EU ställer på säkra elprodukter.

Zomson följer den svenska konsumentlagstiftningen vilket ger dig garanti på produkterna och rätt att ångra ditt köp under 30 dagar.

Länk till Köpvillkor hittar du längst ned på sidan.

et-

Hemlarm utan månadskostnad

Med våra larmsystem har du full koll själv och får ett bra hemlarm utan månadskostnad.

material-

Meshteknik

Meshteknik innebär att varje enhet kan föra vidare trafiken till nästa enhet i främst det trådlösa nätverket. Därmed spelar avståndet till gatewayen mindre roll. Orvibos Zig-bee använder meshteknik.

LAN, wifi, Zigbee, eget protokoll, bluetoth, 3G

Det finns olika tekniker för att föra över informationen trådlöst i nätverket mellan enheterna.

  • LAN innebär att du har ett fysiskt kabelnät i huset.
  • Wifi är ett trådlöst nätverk där enheterna kommunicerar med en router som är ansluten till Internet. I våra system kopplar du in gatewayen/huvudenheten  till en router. Gatewayen kommunicerar sedan med wifi, zigg-bee eller eget protokoll. – Bluetoth är trådlöst och används för korta avstånd.
  • 3G innebär att använda det mobila telenätet.

Vilka enheter går att koppla ihop?

Respektive system går att bygga ut med komponenter från respektive tillverkare. Orvibosystemet använder protokollet Zig-bee och går att använda tillsammans med andra tillverkares produkter som använder Zig-bee.

Maxkin fungerar tillsammans med Maxkins produkter.

0
Din varukorg