Den nya generationens larm till segel- och motorbåt, ribbåt samt vattenskoter

Yacht sentinel är ett båtlarm där du enkelt övervakar och styr larmet direkt i appen. Det är utvecklat för tuffa marina krav sedan 12 år. I systemet ingår även övervakningskamera, NMEA-gateway och WiFi router till båten. Produkterna är lätta att installera och ansluts till app och dator.

Marknadsledande

Största båtlarmet

Styrs med app

Ansluter till app och dator

12 års utveckling

Utvecklat för tuffa marina krav

Notiser

Notiser när något händer

Enkel installation

Enkelt med trådlösa sensorer

Utbyggbart

Bygg ut systemet efter behov

Yacht sentinel 6 (YS6) larm till båten med app och notiser

Hub i den nya generationens båtlarm som är utvecklat sedan 12 år för tuffa marina krav. Ger dig kontroll över din båt sömlöst via telefon och dator. All information och kommandon hanteras i appen dvs inte SMS. Flera inbyggda sensorer med bland annat tracker, G-kraft och batteriladdning. Utbyggbart med trådlösa sensorer och kamera.

Sentinel Cam, övervakningskamera med WiFi och 4G till båtlarm

Larmkamera för marint bruk som filmar och tar bilder i båten när någon rör sig. Drivs av båtens batteri, USB eller 220Volt. Monteras inom- eller utomhus. Streamar film till app i din telefon eller dator. Ansluts till WiFi eller 4G mobilnät.

Sentinel Domotics, gateway till båtens NMEA-nätverk

NMEA gateway ger dig datan från båtens nätverk till app eller dator. Den kan också sätta på och stänga av NMEA-nätverket. Därmed kan du få t ex få motordata och bränslenivå i tanken. Ansluts till WiFi

Router som ger dig Internet i din båt

WiFi router som ansluter telefoner och datorer ombord till Internet. Du använder eget simkort alternativt ansluter den till hamnens WiFi. Tillverkad för tuff miljö med låg strömförbrukning.

comfast wifi router

Sentinel Point 2, larm till Rib, vattenskoter, utombordsmotorer och mindre båtar

Sentinel Point ger dig trygghet och bättre övervakning i app och dator. Inbyggd tracker, batteriövervakning och sensorer för temperatur, G-kraft och Tilt. Ansluts till 4G. Allt styrs i appen.

Några omdömen från TrustPilot

Med stolthet kan vi meddela att Fountaine pajot, som är en del av Dufourvarvet, har valt Yacht Sentinel som leverantör för att kunna övervaka och styra systemen i alla sina nya katamaraner. Att både segel- och motorkatamaranerna är supercoola gör det ännu roligare!

Läs mer »

EKO-system

Marknadens största båtlarm

Produkterna är enkla att installera och du kan successivt bygga ut ditt larm när behovet ändras.

Partner Plattform

Har du verksamhet som varv eller båtuthyrning kan vi hjälpa dig att  skräddarsy ditt eget system.

Användarvänlig App

Få aktuell information från båten i realtid i telefon eller dator oavsett var du befinner dig.