Kampanj – 10% rabatt på trådlösa sensorer till Yacht Sentinel 6

Kampanjen gäller t.o.m. 15/9 2021
Läs mer om kampanjen här 

Höstkampanj – 10% rabatt på alla huvudenheter

Kampanjen gäller för YS6, Övervakningskamera, NMEA Gateway, Wi-Fi Router och SP2 t.o.m. 15/10 2021
Läs mer om kampanjen här 

Zomson och Yacht sentinel har passion för båtar och teknik

Det brukar bli bra när man jobbar med sånt man tycker är roligt! Vi på Zomson älskar att göra människors vardag bättre. Dessutom tycker vi om båtar och teknik. Vi är därför glada att representera Yacht sentinel i Norden och hoppas få se dig som kund.

Som visionärer har engelska Yacht sentinel sedan 12 år utvecklat produkterna som kopplar upp båtar till Internet. Under de åren har man gjort många erfarenheter och lärt sig mycket om hur ett bra båtlarm ska fungera. Inte minst vilka krav den tuffa marina miljön ställer på elektronik! 

Alla goda kundomdömen från hela världen borgar nu för att Yacht sentinel är på rätt väg.

 

De första åren innan appar fanns skickade Yacht sentinel all data som SMS till telefonen. Kul anekdot såhär i backspegeln! Och då var systemet trådbundet. Men snart insåg man att framtiden är trådlös och presenterade den nya generationen larm där allt styrs i appen.  

 

En annan sak man lärt sig och jobbat hårt med är användarvänligheten. Det syns inte minst i appen plus den enkla installationen. Dessutom har man löst så satellitkommunikation, övervakningskamera, Wi-Fi ombord samt  NMEA-gateway finns tillgängligt i appen på ett överskådligt sätt. Det ger dig fantastiska möjligheter att övervaka båten på distans!

 

Med all kompetens och erfarenhet samlad är vi på Zomson stolta att representera Yacht Sentinel och kunna erbjuda dig den nya generationen båtlarm utvecklat för att användas i den krävande miljön på sjön.

 

I vår webbutik är det enkelt att beställa och du kan betala med Klarna. 

 

Välkommen att följa med på vår resa till ett tryggare och roligare båtliv!