Zomson Startpaket Energi

Smart termostat och väggkontakt ger lägre energikostnader

 Ett startpaket med produkter som hjälper dig att spara energi och pengar. I paketet ingår: smart väggkontakt med strömmätare, termostat, termometer samt vår smarta gateway.

Köp ditt Startpaket Energi här:

Med vår OBLO smartplug har det aldrig varit enklar att kontrollera din teknik hemma. På några få sekunder kopplar du in smart pluggen och helt plötsligt har ditt uttag blivit smart. Kontakten kan du styra och kontrollera var du än befinner dig. Du kan också kontrollera varför din elräkning är så hög. OBLO smart plug registrerar nämligen elförbrukningen i kontakten i realtid. 

OBLO scenkontroll är en supersmart “strömbrytare” du själv enkelt sätter på väggen. Den fungerar trådlöst och på den väljer du vilken scen  bostaden ska vara i. Väljer du t ex “Ingen hemma” ställer belysning och värme in sig i det läge du bestämt för att spara energi. Eller väljer du scenen “Fredagsmys” ställer belysning och värme in sig automatiskt för den perfekta hemmakvällen med familjen.

Du är på semester i värmen och läser i tidningen att det kommer bli riktigt kallt på din hemort. I appen kan du öka på värmen du sänkte för att spara energi när ni åkte.  Lagom till familjen kommer hem sätter ni huset i hemmaläget och värmen är som ni vill ha den när ni stiger in genom dörren. 

Med hjälp av termostaterna här i butiken kan du övervaka och reglera golvvärmen, varmvattenberedaren, värmepumpen och el-elementen i samma app som alla övriga funktioner i ditt hem. 

Värmekällorna blir en del i ditt smarta hemnätverk som du kan antingen styr via appen eller väggkontroller. Du kan också mäta förbrukningen och med temperaturgivare se temperaturen i realtid. 

Zomson Komfort

Så här får du bättre komfort

Zomson säkerhet

Så här skapar du ett säkrare hem

Zomson system

Så här fungerar systemet

Zomson system

Kompatibilitet andra tillverkare